(Artikelnr: BD-MXS 5.0T)
(De 5.0T is de opvolger van de 5.0)

Winnaar acculader test ANWB Promotor
De Ctek MXS 5.0 is intelligenter, beter, veiliger en heeft meer eigenschappen dan alle acculaders in zijnsegment. De MXS 5.0 is een uiterst krachtige volautomatische 8-traps acculader. Alle laadstappen zijn nu makkelijk te volgen door middel van led lampen die oplichten. Dankzij de combinatie van de gebruiksvriendelijke en geavanceerde Ctek technologie is deze lader geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik. Is geschikt voor auto’s, lichte vrachtwagens, busjes, camper, caravan, motorfietsen, jet ski’s, boten en tal van andere toepassingen met een kleine of middelgrote loodzuur accu. Alle Ctek acculaders zijn vonkvrij, beschermd tegen ompoling en brengen geen schade toe aan gevoelige elektronica.


Persbericht in de ANWB Promotor Januari 2010:
Sinds haar start in 2004 verkocht het Zweedse CTEK AB (meervoudig test & award winnaar) wereldwijd ruim 3 miljoen intelligente acculaders. Zoals het een internationaal marktleider betaamt, lukt het CTEK steeds weer om verwachtingen waar te maken op het gebied van innovatieve intelligente laadtechnologie. Om deze reden introduceert CTEK per Februari 2010 de opvolger van haar succesmodel MXS 3.6.

Deze opvolger, genaamd MXS 5.0, biedt de consument zonder twijfel het neusje van de zalm qua laadprogrammaen gebruiksgemak. Voor een ieder op zoek naar optimale prestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid is de MXS 5.0 de beste keuze. Professionele laadtechnologie is hiermee ook voor de consument binnen handbereik.

De MXS 5.0 is een 4A lader en volgt een unieke laadcyclus van 8 stappen. Bij een inschakelspanning van slechts 2Vdc worden (middels diverse gepatenteerde functies) accu’s tot 140Ah getest, verzorgd, opgeladen en hersteld met de unieke recond mode. Deze intelligente CTEK acculader van de nieuwste generatie weegt 600 gram, wordt geleverd met een spatwaterdichte behuizing en heeft 5 jaar garantie. 

 De acht stappen worden getoond door middel van led lampjes die gaan branden tijdens het laden.
• De MXS 5.0 heeft de RECOND functie die enkel terug te vinden was bij de grotere en professionelere laders.
Bij accu’s met een vloeibaar elektrolyt is het van belang dat de accu minstens viermaal per jaar wordt geladen met deze RECOND functie.
Doel van deze functie is het zuur goed te laten circuleren zodat er geenstratificatie (=laagvorming) van het elektrolyt kan plaatsvinden. Dit houdt concreet in dat er zich geen“zwaar“ zuur onderin, en geen “licht” zuur bovenin kan bevinden. Deze lading zorgt voor een uniforme,
soortgelijke massa in de cellen.
• De 12v kabel is nu rond ipv ovaal en is daardoor soepeler en duurzamer.
• De MXS 5.0 heeft ook geen stand-by mode meer dus zal meteen
beginnen laden wanneer de stroom wordt ingeschakeld.
Bij de MXS 5.0 is een seal aangebracht. Wanneer de seal verwijderd is mogen we
aannemen dat de lader geopend werd. Hierdoor bestaat de kans dat de IP waarde
vervalt. Indien de seal verwijderd is heeft de klant geen enkel recht meer op
fabrieksgarantie. ..
 

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 127,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.