We hebben vier modellen Fiamma luifels voor u op voorraad, met aantrekkelijke kortingen en binnen enkele dagen gratis thuisbezorgd.

De mogelijkheden:
-Model F45 is zeer geschikt voor een camper met een opbouw (vaak Ducato).
-Model F45 T5 is speciaal ontwikkeld voor de populaire Volkswagen T5 minivan.
-Model F65 is afgerond en sluit daardoor goed aan bij de moderne integraalcampers, ook is dit model uitermate geschikt voor een kampeerbus.
-Model Caravanstore is speciaal voor caravans. Het is opgeborgen in een zachte etui. U schuift hem eenvoudig in de bestaande caravanrail.

Als speciale bestelling zijn de bijzondere doekkleuren Sahara, Evergreen en Bordeaux ook leverbaar. 

Zodra u een luifel heeft gekozen kiest u hier de adapter/kit voor de bevestiging.


F45-Luifel
F45 Luifel
F80-luifel
F80 luifel
Caravanstore
Caravanstore

BEZORGING
De Fiamma luifels worden binnen enkele dagen* door ons gratis bij u bezorgd zowel in NL als BE dus geen gedoe met een enorme koker die waarschijnlijk niet in uw auto past.

Er wordt in overleg met u een bezorgdag afgesprokent, er moet die dag iemand de gehele dag thuis zijn en het afleveradres moet op de begane grond zijn en goed bereikbaar voor een grote vrachtwagen.
Als er niemand thuis blijkt te zijn of het afleveradres is onjuist of niet bereikbaar, dan zijn de kosten voor het opnieuw leveren €35,-.
*De Waddeneilanden hebben een iets langere levertijd.

RETOURNEREN
Dat kan uiteraard binnen 14 dagen maar wel in een onbeschadigde verpakking. Daarom een tip bij het openmaken. De Fiamma luifels worden speciaal verpakt in een gelijmde doos. Maak de doos met een mesje aan het kopeind open; mocht u willen retourneren dan is daardoor de verpakking minimaal beschadigd.
Ons transportbedrijf werkt uitsluitend voor bedrijven, als u wilt retourneren zult u zelf een vervoerder moeten zoeken of de luifel zelf naar ons magazijn in Den Bosch brengen.