Aqua Rinse Thetford geconcentreerd 0,75L
Aqua Rinse Thetford geconcentreerd 0,75L
0 Review | Review toevoegen
Vervangt de 1,5 liter flessen

Artikelnummer

GM1302091

€ 17,00
€ 16,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Heeft u een draagbaar toilet, cassettetoilet of toilet van keramiek? De Thetford Aqua Rinse Plus toiletvloeistof is een krachtig middel voor de spoelwatertank. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping. Dit product zorgt voor een effectievere spoeling, houdt het spoelwater schoon en ruikt langdurig fris naar lavendel. Het is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering bereikt u hetzelfde resultaat als bij de bestaande producten.

Toiletvloeistof voor de spoelwatertank

Voor een comfortabele vakantie is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Thetford is onmisbaar voor de spoelwatertank van uw draagbare toilet in uw camper, caravan of tent. Dankzij deze toiletvloeistof houdt u uw spoelwater schoon. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot. De Aqua Rinse Concentrated ruikt ook na het doorspoelen nog langdurig fris. Daarnaast smeert het de afdichtingen van het toilet en vormt het een beschermende laag om de opbouw van bacteriën te voorkomen. Profiteer van optimale hygiëne tijdens uw vakantie! Omdat dit product geconcentreerd is, bereikt u een hoger rendement met minder inhoud. Ook is de fles kleiner, waardoor het milieu minder belast wordt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor kunststof toiletten en toiletten van keramiek
  • Zeer effectief: soepele spoeling en schoon spoelwater
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Inhoud: 0,75 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet én die van de Thetford vloeistof opvolgt. Gebruik dit product nooit in de centrale watertank, omdat die ook gebruikt wordt voor leidingwater en douchewater. Voor toiletten die een aansluiting hebben op de centrale watertank is de Aqua Rinse Spray uitermate geschikt. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Rinse Concentrated te gebruiken in combinatie met de Aqua Kem Blue of Green.

Kortom, de Thetford Aqua Rinse Concentrated is de ideale toiletvloeistof voor uw spoelwater. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.


CamperEnCaravanOnderdelen.nl heeft de grootste keus en de grootste voorraad van onderdelen en accessoires, tegen scherpe prijzen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.